37 студентів побували в гостях у Павлоградської автобази
08.06.2023 22:35


На автотранспортному підприємстві провели екскурсію для студентів. На цей раз – для 37 учнів другого та третього курсів Павлоградського коледжу Національного технічного університету "Дніпровська політехніка", які здобувають спеціальність «Транспортні технології на автомобільному транспорті».

Автобазівці приготували для майбутніх колег цікавий та насичений екскурсійний маршрут, аби студенти мали уявлення як підприємство працює 24/7.

Поспілкувались з керівниками підприємства, дізнались про перспективи філії та можливості кар’єрного росту для молоді, навчальні та соціальні програми, які діють в компанії. А потім ділились враженнями.

«Я чув про цю автобазу, але не уявляв наскільки вона велика, що має підрозділи в містах Західного Донбасу, у Добропіллі. Після побаченого та спілкування з керівництвом розумію – тут є можливість почати кар’єру, є в кого переймати досвід. Я хотів би попрацювати, як то кажуть «в полях» - автомеханіком. Чому? Бо мені це цікаво. Разом з батьком вже давно ремонтую машину, перебираю мотор. Та й роботи для механіка, бачу, тут чимало.

Умови для практикантів, про які нам сьогодні розповіли, - класні. А ще ж практика оплачувана. Маю надію, що свого часу стану практикантом кращої автобази в Україні», - каже Даниїл Куреза, студент-третьокурсник Павлоградського коледжу Національного технічного університету «Дніпровська політехніка».

«Це вже вдруге з початку року ми проводимо екскурсію для студентів. Завдяки ЗСУ, мали можливість їх відновити, а сьогодні - продовжувати. А це важливо і для студентів, бо вони знайомляться з тим, що вивчають лише теоретично. Потім вони йдуть до нас на практику, набувають досвіду. І це корисно для нас, бо ми зацікавлені у кваліфікованих молодих спеціалістах. Бо ж найкращі практиканти кожен рік лишаються в нас працювати. І ми маємо роботу для молоді завжди.

То ж ми надійно тримаємо наш автомобільний фронт та продовжуємо ростити професійних автотранспортників», - коментує Руслан Култигін, директор філії Павлоградська автобаза ДТЕК Павлоградвугілля.

До відома, ознайомчі екскурсії для студентів у філії Павлоградська автобаза ДТЕК Павлоградвугілля проводять п’ятий рік поспіль.

  • Click to enlarge image 37studentiv1.jpg
  • Click to enlarge image 37studentiv2.jpg
  • Click to enlarge image 37studentiv3.jpg
  • Click to enlarge image 37studentiv4.jpg
  • Click to enlarge image 37studentiv5.jpg
  • Click to enlarge image 37studentiv6.jpg
  • Click to enlarge image 37studentiv7.jpg
  • Click to enlarge image 37studentiv8.jpg
  • Click to enlarge image 37studentiv9.jpg
  •  

Тетяна Копилова