Громадська організація “МАРТІН-клуб” розпочинає проєкт “Служба підтримки дітей”
08.06.2023 22:20


Громадська організація “МАРТІН-клуб” створила чотири безпечні денні центри для дітей різного віку - в Дніпрі, селищі Орлівщина Піщанської сільської ОТГ та Павлограді. У проєкті будуть задіяні діти із сімей, які переїхали внаслідок бойових дій: ВПО (переважно з Луганської, Донецької, Миколаївської, Запорізької, Дніпропетровської та Харківської областей) та місцеві жителі.

 

В кожному з денних центрів діти зможуть проводити час в атмосфері турботи і уваги до їхніх потреб. Заплановані походи, прогулянки, арт-терапія, музична й танцювальна терапія. В наших центрах усі діти зможуть отримати послуги психолога, юриста, соціальний супровід та гаряче харчування. Також допомогу зможуть отримати і члени родин, батьки, опікуни, близькі люди.

Наш партнер - International Rescue Committee (Міжнародний Комітет Порятунку або IRC). Місія організації - допомогти людям, чиє життя та засоби до існування зруйновані конфліктами або стихійними лихами, вижити, відновитися та взяти під контроль своє майбутнє.

Зараз IRC працює в понад 40 країнах, які постраждали від кризи. IRC оперує в Європі з 2015 року, відколи відреагувала на пов’язану з міграцією гуманітарну кризу в Греції. IRC допомагає постраждалим від війни в Україні з лютого 2022 року, працюючи безпосередньо на місці, а також у партнерстві з місцевими організаціями. В Україні організація надає допомогу в найбільш постраждалих від конфлікту районах на сході та півдні.

В Павлограді денний центр проєкту “Служба підтримки дітей” знаходиться за адресою:
м. Павлоград, вул. Центральна, 65б.

Працює з 10:00 до 18:00

Контактний номер: +380668602230

  • Click to enlarge image martin1.jpg
  • Click to enlarge image martin2.jpg
  • Click to enlarge image martin3.jpg
  • Click to enlarge image martin4.jpg
  • Click to enlarge image martin5.jpg
  • Click to enlarge image martin6.jpg
  •