ТЕРКОМ ПРОФСПІЛКИ ДОПОМІГ В ПРОВЕДЕННІ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАНЬ ПечатьE-mail
29.05.2024 18:13


«Здорова сім’я – здорова нація, разом до Перемоги» - саме під таким девізом на базі санаторію «Сонячне Закарпаття», що в селі Поляна Свалявського району Закарпатської області, пройшли всеукраїнські змагання працівників промислової сфери та членів їхніх сімей.

Відбувалися ці масштабні заходи в рамках Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих, спортивних заходів та спортивних змагань України на 2024 рік за підтримки Міністерства молоді та спорту України і Федерації профспілок України.

В трьох видах змагань виборювали нагороди 300 учасників та 10 команд з 8 областей України -  Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Львівської, Одеської, Чернігівської та міста Києв.

 

 

Західний Донбас на турнірі представляли наші колежанки з шахт та філій «Павлоградвугілля» - Павлоградського енергопідприємства, Центральної збагачувальної фабрики «Павлоградська», шахтоуправлінь «Тернівське» та ім. Героїв космосу. Вони приїхали на змагання разом з дітьми.

Як відмітили у Федерації профспілок України, це були чотири дні Миру, змагань та рухової активності для працівниць підприємств, які щоденно в три зміни на провідних підприємствах оборонної, авіаційної, вугільної, машинобудівної, енергетичної та інших галузей промисловості своєю працею наближають Перемогу українського народу в цій страшній війні.

 

 

«Це жінки та діти, чоловіки та батьки яких захищають нашу Державу на передовій. Це також жінки-вдови та діти сироти, чоловіків та батьків яких забрала війна. Це ті жінки та діти Донецької, Запорізької, Одеської, Чернігівської областей, які щоденно день і ніч відчувають на собі усі жахи війни».

До програми змагань входили три види спорту: теніс настільний, легка атлетика (біг на 100 метрів) і шашки-64.

 

 

Представниці Західного Донбасу виступили гарно: вони були кращими серед спортсменів з вугільних підприємств і третіми – серед команд усіх галузей промисловості.

Учасниці змагань висловлюють подяку керівникам компанії та теркому Профспілки вугільників за допомогу в організації поїздки.