ПОДАРУНОК КУХАРЯМ ВІД ПРОФСПІЛКИ
30.07.2024 22:12


Ідея полегшити працю робітників їдальні «Павлоградвугілля» прийшла в ході чергової акції «Ділимось хлібом», коли разом зібрались представники ветеранської спільноти, теркому Профспілки вугільників, первинних організацій профспілок, волонтери, очільники «ДТЕК Павлоградвугілля» й Павлоградської міськради, щоб, згуртувавшись, виконати важливу місію - приготувати смаколики для захисників.

 

«Не передати словами свої відчуття, коли кремезні, мужні чоловіки, Герої, старанно вимішують тісто, ліплять пиріжки, роблять булочки, - відзначив тоді голова Дніпропетровського теркому Профспілки вугільників Сергій Юнак. - Відчуваєш свою причетність до боротьби в такий спосіб, адже кожен сьогодні на своєму місці наближає перемогу. Наша профспілка весь час підтримує військових, адже сьогодні важлива будь-яка допомога - від забезпечення провізією до купівлі автівок чи дронів».

Поспілкувавшись з кухарями, учасники акції дізналися, що тісто для випічки дівчата з їдальні завжди місять своїми руками. І це, як переконалися вони, не так легко. Тому на недавньому засіданні президії теркому ППВП було ухвалено рішення придбати для нашої їдальні тістомішалку.

 

 

…І ось подарунок надійшов до їдальні. Тістомішалку вручив голова теркому Сергій Юнак. До речі, гроші на її придбання збирали первинні профспілкові організації ППВП шахт та філій "Павлоградвугілля".

Від імені робітників їдальні її завідуюча Світлана Коряковцева висловила вдячність Профспілці вугільників за надану допомогу і постійну підтримку.