ВІТАЄМО ІЗ ЮВІЛЕЄМ!
29.11.2023 23:50


Фоменко Анатолію Микитовичу 27 листопада виповнилося 80 років. Вся його трудова діяльність пов'язана з вугільними підприємствами, людьми.

Анатолій Фоменко розпочав свою трудову діяльність у 1962 році на практиці у тресті "Павлоградшахтобуд" підземним електрослюсарем, потім був "Селідоввугілля".

Після служби в армії прийнятий на роботу до "Павлоградського енергетичного управління". Пройшов трудовий шлях від електрослюсаря до начальника груп підстанцій ЦЗФ та шахти «Благодатна».

У 1980 році, з ініціативи працівників, був обраний головою профкому "Павлоградського Енергопідприємства" Дніпропетровської територіальної організації ППВП та понад 30 років очолював її, захищаючи інтереси та права трудящих.

З 2013 року Анатолій Микитович на заслуженому відпочинку, допомагає порадою та досвідом своїм дітям, онукам, правнукам. Бажаємо йому довгих та приємних років життя.

 

 

Дніпропетровська територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості вітає Анатолія Микитовича з 80-річним Ювілеєм!

Дякуємо за величезний внесок в розвиток профспілкового руху в Західному Донбасі, в зміцнення авторитету Профспілки працівників вугільної промисловості.

Бажаємо мирного неба, міцного здоров'я, внутрішньої гармонії та щасливого довголіття! Нехай завжди Вас супроводжує вдача, постійно зігріває тепло людської вдячності. Нехай здійснюються всі Ваші мрії  і головна – наша Перемога!