Перші – в ДТЕК Павлоградвугілля!
28.11.2023 21:16


25 листопада колектив шахти «Павлоградська» достроково виконав річний план з видобутку вугілля - першим серед підприємств «ДТЕК Павлоградвугілля».

Тому зранку на стволі сяяла різнобарвними вогнями ялинка і лунала музика, а гірників, які піднялися на-гора, зустрічали оплесками та вітаннями.

Генеральний директор Сергій Воронін відзначив передовий колектив подякою від керівництва ДТЕК Енерго, а директор шахтоуправління Василь Снігур вручив колективам з видобутку вугілля та гірничомонтажникам подарунки та грамоти і подякував за внесок кожного працівника шахти «Павлоградська»

 

 

"Дякую колективу за самовідданість та професіоналізм, який ви постійно демонструєте. Адже сьогодні шахта достроково повністю виконала виробничі завдання і з видобутку, і з підготовки гірничих виробок. Тому я щиро нас всіх вітаю з успіхом. Наші шахтарі згуртовані, дружні, відповідальні, професійні, і саме завдяки таким людям, Україна сьогодні тримається! Тримається наша енергетична галузь, є світло та тепло в будинках. Бажаю нових звершень і перемог на всіх фронтах!".

Вітаємо наших Героїв енергетичного фронту! З Новим роком, трудівники шахта «Павлоградська»!!!