З ЮВІЛЕЄМ!
09.11.2023 22:12


Дніпропетровська територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості щиро вітає колектив «Науково-проектного центру ДТЕК» з 10-річчям!

10 років тому ДТЕК створив власний науково-проектний центр. Керівництво Компанії було зацікавлено у розвитку вугільного виробництва, оновленні та розширенні мережі гірничих виробок, тому потреба у проектних роботах була дуже велика.

За ці роки ТОВ «Науково-проектний центр ДТЕК» забезпечив найкращі технічні рішення та інноваційні розробки, у тому числі з підготовки запасів вугілля на шахтах ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля». Реалізація цих проектів дозволила підтримувати виробничі потужності вугільних підприємств, своєчасно відновлювати лінію фронту очисних робіт.

Бажаємо керівництву та всім співробітникам «Науково-проектного центру ДТЕК» прогресу у справах, розвитку та підкорення нових горизонтів. Успіху, самореалізації, удосконалення та задоволення від своєї праці. Гарного настрою, дружного та згуртованого колективу, завжди готового допомогти та підтримати. Достатку та великих результатів. И головне - мирного неба над головою. Разом до Перемоги!