ВІТАЄМО З ДНЕМ АВТОМОБІЛІСТА!
28.10.2023 21:43


Напередодні професійного свята - Дня автомобіліста і дорожника – вітали кращих працівників філії «Павлоградська автобаза.

 

Грамоти, подяки, грошові премії отримали ті, хто кожного дня забезпечує стабільну роботу вугледобувних підприємств Західного Донбасу.

Зі словами поздоровлень виступили керівники ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля», філії «Павлоградська автобаза», шахтарської профспілки. Від імені Дніпропетровської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості колектив привітав та вручив нагороди голова теркому Сергій Юнак.

 

 

Підкреслювалось, що дружний та стабільний колектив, незважаючи на труднощі сьогодення, відмінно виконує свої обов’язки, транспортники щодня організовують доставку понад 19 тисяч співробітників вугільного об'єднання, будують та ремонтують дороги, що з’єднують між собою підприємства.

Як розповів голова первинної профспілкової організації ППВП Сергій Гармаш, у цей непростий час адміністрація, профспілкова організація та весь колектив працюють у тісному зв'язку. Люди не шкодують сил і часу, аби наблизити довгоочікуваний день перемоги над окупантом.

 

 

Ми вже неодноразово підкреслювали, що у водіїв Павлоградської автобази свій фронт. Нагадаємо ще раз. Водії пасажирського транспорту брали участь в евакуації мирного населення гуманітарними коридорами з районів, де йшли і йдуть бойові дії. Колектив автобази регулярно доставляє товарно-матеріальні цінності для стабільної роботи підприємств «Павлоградвугілля», незважаючи на те, що доводиться їздити до місць, що прилягають до зони бойових дій. Крім виконання своїх прямих обов'язків, водії здійснювали евакуацію шахти «Білозерська» м. Добропілля, вивозячи звідти людей та товарно-матеріальні цінності. Павлоградських водіїв відзначили за особисту мужність пiд час евакуацiї мирних мешканців Запорізької та Донецької областей. Нагадаємо, що рятувати дітей, жінок та літних людей до Маріуполя їздили водії Центральної та Першотравенської автоколон. Окрема подяка водіям бензовозів, котрі регулярно доставляють паливо для того, щоб увесь цей механізм працював стабільно. Водії працюють, незважаючи на те, що за паливом часом доводиться їздити на нафтобази, розташовані в безпосередній близькості до зони бойових дій.

«Кожен робітник нашого колективу працює сьогодні самовіддано, з повною віддачею», - підкреслив Сергій Гармаш.