НОВИХ ПАВЛОГРАДЦІВ ПОЗНАЙОМИЛИ З МІСТОМ
27.09.2023 08:49


В шахтоуправлінні «Дніпровське» ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» роблять усе можливе, аби співробітники-переселенці якнайшвидше адаптувалися у громаді, де мешкають. Для них провели пішохідну екскурсію по Павлограду, щоб познайомити з містом та його історією. В цьому гірникам допоміг Павлоградський історико-краєзнавчий музей.

 

Маршрут обрали так, щоб показати якнайбільше цікавих і символічних місць Павлограда, включно з пам'ятками історії та архітектури. Прогулялись по найстарішим вулицям: Центральній, Ганни Світличної, Харківській. Ознайомились з соціально-економічним та культурним життям міста від заснування до сьогодення.

«Історія кожного міста унікальна та цікава, - поділився гірник з видобувної дільниці ШУ «Дніпровське» Павло Юдчиць. - Мені дуже хотілося побачити хоча б маленький елемент історії міста, яке стало прихистком для моєї родини. Тим паче моя дружина працює саме в Павлоградському музеї і дещо розповідала про місто. А тут таке співпадіння, що на шахтоуправлінні запропонували екскурсію. Найбільше вразило, що до нас по ходу екскурсії приєднувалися і перехожі павлоградці».