СПОРТСМЕНИ «ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ» – АБСОЛЮТНІ ЧЕМПІОНИ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СПАРТАКІАДИ
14.08.2023 18:10


У Червонограді Львівської області відбулася традиційна, вже ХVІ за рахунком Всеукраїнська спартакіада працівників вугільної промисловості.

Організатори змагань – Міністерство енергетики України, Міністерство молоді та спорту України, Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Україна», Профспілка працівників вугільної промисловості України та Незалежна профспілка гірників України.

Змагання були особисто-командними, з шести видів спорту: перетягування канату, гирьовий спорт, підтягування на перекладині, футзал, шахи, шашки.

І ось результат: представники «Павлоградвугілля» 17-й раз визнані найсильнішими спортсменами вугільної галузі України! Цього разу вони випередили сім команд суперників, серед яких шахтарі з ДП «Львіввугілля», ДП «Добропіллявугілля», ДП «Волиньвугілля» та ПрАТ «Шахта «Надія».

Як підкреслив заступник генерального директора «ДТЕК Павлоградвугілля» Андрій Чернецький, цей абсолютний успіх – результат роботи з розвитку спорту в шахтоуправліннях та філіях підприємства.

«Наші спортсмени завжди серйозно готуються до змагань, але без постійної підтримки компанії «ДТЕК Енерго», регіональних організацій вугільних профспілок навряд чи ми змогли б досягти таких переконливих успіхів. Попри війну, керівники компанії та вугільних профспілок вчергове підтримали ентузіастів, допомогли організувати поїздку, і наші спортсмени повернулися з перемогою».