Дорогі медичні працівники!
27.07.2023 15:09


Від імені Дніпропетровської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України щиро вітаю вас з професійним святом - Днем медичного працівника!

 

У цей особливий деньхочу висловити велику вдячність усім людям, які присвятили своє життя одній з найважливіших у суспільстві професій, адже саме на плечах медиків лежить турбота та відповідальність за найвищу цінність на землі – людське життя.

Нехай ваші руки завжди будуть наповнені силою і ніжністю, а ваші серця - добротою і співчуттям. Ви - надія для тих, хтостикається з випробуваннями здоров'я, і ваша присутність лікує не тільки тіла, а й душі.

Зичу всім медичним працівникам світлого свята та віри у Перемогу! Ви - справжні герої, які залишаються міцними навіть у найтяжчі моменти. Ваша міцна воля і нескінченне бажання допомагати і лікувати заслуговують найкращого.

Бажаю вам міцного здоров’я, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани. Нехай ваша доброта, турбота і милосердя, щоденна сумлінна, наполеглива і нелегка праця повернуться до вас сторицею.

 

 

З повагою, Сергій ЮНАК,

голова Дніпропетровської територіальної організації

Профспілки працівників вугільної промисловості України