ВІДБУЛОСЯ НАВЧАННЯ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ
04.07.2023 22:32


Представники Дніпропетровської територіальної організації Профспілки вугільників пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці. Загалом з 19 по 30 червня навчання пройшли 150 технічних інспекторів праці та інших представників профспілок з питань охорони праці членських організацій ФПУ.

 

Семінар проводився протягом двох тижнів (40 академічних годин) в режимі онлайн на інтернет-платформі Zoom та дистанційно. Відповідальним організатором проведення цього заходу є Федерація профспілок України у співпраці з Академією праці, соціальних відносин і туризму, яка, в свою чергу, забезпечила проведення відповідного навчання.

Лекції проводились як фахівцями Федерації профспілок України, так й представниками Академії праці, соціальних відносин і туризму, Державного ВНЗ «Національний гірничий університет», Національного університету цивільного захисту України, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Міжнародного інституту менеджменту, профспілкових організацій.Дистанційна форма навчання відбувалася за курсом, який розміщено на сайті журналу «Охорона праці» і містить відеозаписи лекцій, презентації до лекцій, нормативно-правові акти з активними посиланнями на веб-ресурси, додаткові матеріали та завдання. Всі теми (модулі) слухачі мали змогу вивчати в зручний для них час. Приємним бонусом є той факт, що доступ до Кабінету у слухачів буде до кінця липня. Крім того, саме фахівцями журналу організована технічна підтримка даного навчання, що було однією із важливіших та складніших складових цього процесу.

Для забезпечення ефективного спілкування, миттєвого реагування на запити слухачів та вирішення проблемних питань був створений Telegram-КАНАЛ та Telegram-ЧАТ курсу, який буде діяти й надалі.

Представники нашого теркому підкреслили, що була насичена, наповнена корисним та цікавим матеріалом програма, було спілкування між собою, обмін досвідом та знаннями, чудова організація. І як результат - всі слухачі успішно здали тестування та перевірку знань з питань охорони праці.

30 червня,після закінчення засідання комісії з перевірки знань, яке проходило онлайн, слухачі одностайно висловили вдячність організаторам, захоплення проведеним навчанням та підібраним матеріалом. Всіма учасниками відмічена безпрецедентність цього навчання: велика аудиторія, різноманітність навчального матеріалу, а саме головне - ефективне поєднання онлайн та дистанційного навчання.