ЗАРПЛАТНЯ І БРОНЮВАННЯ – ОСНОВНІ ПИТАННЯ В ФОКУСІ ПРОФСПІЛОК
22.06.2023 10:32


16 червня відбулося засідання профспілкового комітету шахти ім. Героїв космосу. В його роботі взяв участь голова Дніпропетровської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості Сергій Юнак.

 

Відкрив засідання голова первинної профспілкової організації шахти «Благодатна», заступник голови первинної профспілкової організації шахти ім. Героїв космосу Олександр Береза. Від адміністрації шахтоуправління були присутні заступник директора по управлінню персоналом Юлія Губарєва, заступник директора по сервісам Руслан Муллаянов, юрист шахтоуправління Марина Демченко.

Була надана інформація про роботу підприємства за п’ять місяців, а також про рівень травматизму за цей період.

Під час засідання були розглянути таки важливі питання як підвищення заробітної плати працівникам ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» та бронювання військовозобов'язаних працівників.

Було проаналізовано постанову президії Дніпропетровської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості від 23 травня 2023 року «Про збільшення рівня заробітної плати працівникам ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля».

Також члени профкому розглянули питання про комунікації з робітниками, які призвані на службу в Збройні Сили України та членами їх сімей.

Багато питань у членів профспілкового комітету шахти визвала позачергова атестація робочих місць на підприємствах і філіях ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля».

Представники адміністрації презентували програми із залучення та мотивації персоналу до шахтоуправління. Розглянути питання соціальної гарантії для працівників шахтоуправління.

На засіданні профкому також говорили про оздоровлення трудящих в літній період та реабілітацію військовослужбовців.

Як повідомів Олександр Береза, всі матеріали з питань, які були розглянути на засіданні профкому роздані головам дільничних комітетів для подальшого інформування трудових колективів.