В центральному офісі ДТЕК Павлоградвугілля відновили роботу медпункту
22.06.2023 10:15


Відтепер працівники обох адміністративних будівель вуглевидобувного підприємства з понеділка по п’ятницю мають змогу отримувати професійну домедичну допомогу.

 

Знаходиться медкабінет за адресою вул. Соборна, 127, на першому поверсі. Господарює в ньому медсестра вищої категорії Оксана Кир`ян. До речі, зв’язатися з нею можна за номером телефону 095-50-25-543.

«З 24 лютого 2022 року ми всі, на превеликий жаль, в тій чи іншій мірі живемо в постійному стресі. І кожен дуже по різному реагує на нього. Разом з тим, павлоградвуглівці продовжують ефективно виконувати свої професійні обов’язки. За що я щиро вдячний кожному.

 

 

Наявність аптечки в офісі – це добре, але реалії такі, що кваліфікований медик поруч – це наразі дуже важливо. Саме тому ми відновили роботу нашого медпункту. Турбуємось про наш колектив, і хочемо, аби колеги були здорові. А хто, як не спеціаліст прослідкує за цим. То ж, бажаю усім міцного імунітету, а нашому медичному пункту якомога менше пацієнтів», - коментує Сергій Воронін, генеральний директор ДТЕК Павлоградвугілля.