СПІВЧУВАЄМО…
10.02.2023 13:17

З сумом повідомляємо,
що на 71 році раптово пішла з життя
ГРИБ ОЛЬГА ФЕДОРІВНА,
голова первинної профспілкової організації філії «ПРУВОКС» ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля».


Дніпропетровська територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості глибоко сумує з приводу тяжкої втрати. Ми запам’ятали Ольгу Федорівну як відповідальну, чуйну та небайдужу людину, яка турбувалась за людей праці, захищала їхні права.

В 2005 році трудовий колектив управління обрав Ольгу Федорівну Гриб головою профкому ПРУВОКС. Але вона продовжувала виконувати свої виробничі обов’язки, поєднуючи з профспілковою діяльністю. Тому в 2007 році профспілковий комітет ПРУВОКС рекомендував перевести її на посаду звільненого голови профспілкової організації управління , на якій вона ефективно працювала до останнього дня життя.

Ольга Федорівна Гриб була життєрадісною людиною, прекрасною дружиною, мамою та бабусею. Вся її родина пов'язана з роботою в «Павлоградвугіллі». Чоловік Володимир Ілліч Гриб працював начальником ремонтно-механічної дільниці філії «Павлоградська автобаза» ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля». Сини Станіслав та Владислав працюють в шахтоуправлінні «Дніпровське». Владислав багато років є членом профкому шахти «Дніпровська", головою дільничного комітету профспілки.

Висловлюємо щири співчуття рідним та близьким Ольги Федорівни. Світла пам'ять!

 

Прощання відбудеться 11 лютого 2023 року об 11.30 за адресою: місто Павлоград, вулиця Верстатобудівників, будинок 4.