Відзначили героїзм водіїв Павлоградської автобази ДТЕК Енерго, які евакуювали дітей Маріуполя
14.06.2022 11:08


У Павлоградській автобазі ранок понеділка 13 червня почався з приємної новини – водії, які двічі брали участь в евакуаційних рейсах дітей Маріуполя, отримали Подяки від Олександра Старуха, голови Запорiзької обласної державної адмiнiстрацiї, начальника обласної вiйськової адмiнiстрацiї. Їх відзначили за активну громадську позицію, високий професіоналізм, особисту мужність і самовiдданiсть пiд час евакуацiї мирних мешканців Запорізької та Донецької областей.

Нагадаємо, що рятувати дітей, жінок та літних людей до міста у моря їздили водії Центральної та Першотравенської автоколон - Дмитро Воскобойник, Анатолій Петренко, Іван Бузак, Леонід Кожура, Олександр Бабенко, Володимир Самчук, Петро Ситник та Ілхом Артиков.

Водіям-героям вручив Подяки Руслан Култигін, директор філії Павлоградська автобаза ДТЕК Павлоградвугілля.

Вітаючи автомобілістів, він подякував їм за виконання гуманітарної місії: «Обидва евакуаційні рейси були досить складними для наших водіїв. Перший тривав 13 днів, другий – п'ять. Першого разу наші хлопці чотири дні перебували у полоні у військових рф – в окупованому Бердянську. Але, на щастя, все закінчилось добре, з обох рейсів колеги повернулись додому, на рідну землю і найголовніше – вони евакуювати людей у безпечне місце і загалом врятували більше ніж 450 маріупольців. Пишаємось вами, колеги, дякуємо за ваші мужність та людяність!».

 


Тетяна Копилова