БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ ТА ТЕРОБОРОНІ
18.03.2022 13:51


Дніпропетровська територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості з перших днів повномасштабної війни, яку Путін розв'язав проти України, перерахувала 450 тисяч гривень на підтримку захисників нашої країни.

 

У тому числі: фонду «Повернися живим» для Збройних сил України – 100 тисяч гривень, аптеці Медакадемії на ліки для солдатів – 110 тисяч гривень, обласній тероборон і– 50 тисяч гривень, теробороні міст Західного Донбасу – 90 тисяч гривень, теробороні Києва -30 тисяч гривень.

Також була надана благодійна допомога біженцям, які будуть заселені в санаторій «Новомосковський» - 20 тисяч гривень, та Зонально-навчальний центр міста Дніпро – 30 тисяч гривень.

Робітники Дніпропетровської територіальної організації Профспілки вугільників надали фінансову допомогу військовому шпиталю – 20 тисяч гривень. Гроші пішли на спецремені для виготовлення нош. Волонтери організували цех з пошиття нош.

Вагому підтримку армії та теробороні надають первинні профспілкові організації Профспілки вугільників шахт та філій «ДТЕК Павлоградвугілля».

Осторонь не залишилася жодна «первинка». Військові частини отримали генератори, кабель, електрообладнання, на потреби територіальної оборони направлено фінансову допомогу, а також їжу та медикаменти. Гуманітарна допомога військовослужбовцям вирушає через волонтерів.

До нашого міста, на батьківщину, привезли тіло загиблого під Харковом земляка, гірничого майстра шахти «Благодатна» Дениса Вахмістрова. Зазначимо, що через авіаудари, бомбардування та обстріли на це знадобилося 12 днів. Героя поховали у Павлограді 10 березня…

СЛАВА УКРАЇНІ!