Звіти та вибори. Президія теркому постановила
21.01.2019 15:55

В 2019 році в десяти первинних профспілкових організаціях закінчується термін повноваження профспілкових комітетів, голів, заступників голів відповідних органів Профспілки. Президія теркому своєю постановою вирішила провести звітно-виборну кампанію.

Вона буде проведена у такі терміни:

12 лютого 2019 р. – профком НПЦ ДТЕК, голова Попова Т.М.;

11 квітня 2019 р. – профком ш. ім. М.І. Сташкова, голова Мороз І.Г.;

20 серпня 2019 р. – профком УМТС, голова Улінець О.В.;

15 жовтня 2019 р – профком ЦЗФ «Павлоградська», голова Старіков С.А.;

04 листопада 2019 р. – профком апарату теркому, голова Хамаза Н.М.;

20 листопада 2019 р. – профком ш. «Тернівська», голова Коновалов О.Г.;

29 листопада 2019 р. – профком спецапарату ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля», голова Оксень М.І.;

05 грудня 2019 р. – профком ш. ім. Героїв космосу, голова Небогатих П.О.;

17 грудня 2019 р. – профком «Павлоградвантажтранс», голова Пяничук В.М.;

26 грудня 2019 р. – профком Першотравенського РМЗ, голова Лобко А.М.

Звітно-виборні збори в профспілкових групах, дільничих (цехових) організаціях Профспілки вирішено провести за місяць до проведення звітно-виборної профспілкової конференції на підприємстві. В первинних, дільничих (цехових) організаціях термін повноважень профспілкових комітетів, голів, заступників голів організацій Профспілки в поточному році не закінчується, та відповідно з п.6.3.2. Статуту Профспілки вирішено провести звітні збори (конференції) в терміни, встановлені профспілковими комітетами первинних організацій Профспілки.

Профспілковим комітетам первинних профспілкових організацій з метою дотримання норм внутрішньопрофспілкової демократії, забезпечення гласності, максімальної участі членів профспілки в житті профспілкової організації рекомендовано встановити норму представництва на звітно-віборні (звітні) конференції не нижче 1 делегата від 10 членів профспілки.

Первинним профспілковим організаціям під час звітів та виборів доручено глибоко проаналізувати діяльність профспілкових комітетів з питань захисту соціально-економічних інтересів та трудових прав членів профспілки, намітити чіткі заходи по виконанню критичних зауважень та пропозицій, на яки звернули увагу члени профспілки.