Шановні працівники ДТЕК Павлоградвугілля, ветерани вугільної промисловості та жителі Західного Донбасу!
24.08.2023 00:18

Цьогоріч головне свято нашого регіону День шахтаря збігається з ще однією визначною для нас датою – 60-річчям шахтарського краю Західний Донбас.

Але другий рік поспіль ми не святкуємо, як звикли, як мали б. Повномасштабна війна, яку почала проти нас росія, зруйнувала наші мирні плани. Наразі усі наші зусилля спрямовані на те, щоб надійно тримати енергетичний фронт та на допомогу нашим захисникам.

Тисячі наших колег в лавах ЗСУ боронять країну від агресора, з перших днів війни чимало шахтарів та шахтарочек займаються волонтерством, допомагають армії та вимушеним переселенцям. Вдячний вам за це.

Дякую кожному в нашій шахтарській команді за безпечну та ефективну роботу, попри купу складнощів.
Дякую, що забезпечуєте стабільну роботу енергосистеми України. Завдяки кожному з вас – наша компанія ДТЕК Енерго як завжди в найскрутніші роки робить все можливе для підготовки та стабільного проходження осінньо-зимового періоду.

Вітаю всіх нас з нашим професійним святом та ювілеєм рідного шахтарського краю!

Вірю в нашу команду, разом, як завжди, переживемо всі негаразди, збережемо наші підприємства, і ще не раз відсвяткуємо День шахтаря в нашій мирній, єдиній та незалежній Україні!
Разом до Перемоги!

Сергій Воронін, генеральний директор ДТЕК Павлоградвугілля