Звернення Президії Дніпропетровського об’єднання профспілок до членів профспілок з нагоди Дня міжнародної солідарності трудящих – 1 Травня
28.04.2017 22:45

ЗВЕРНЕННЯ

Президії Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок до членів профспілок з нагоди Дня міжнародної солідарності трудящих – 1 Травня

 

 

Шановні спілчани!

Шановні ветерани праці і профспілкового руху!

Профспілки Дніпропетровщини цього року в 121-й раз будуть відзначати День міжнародної солідарності трудящих. Першотравень є днем боротьби за свої права, гідну працю та взаємну підтримку в прагненні жити в мирному, демократичному суспільстві.

Дніпропетровське обласне об'єднання профспілок є наймасовішою громадською організацією нашої країни, яка представляє і захищає трудові, соціально-економічні права працівників усіх сфер економіки, дотримання владою та роботодавцями конституційних прав і свобод громадян.

Об’єднавши більше ніж півмільйонну армію спілчан, профспілки активно і послідовно виступають за розбудову Дніпропетровщини на засадах солідарності, рівності, соціальної справедливості, за повну зайнятість, якісні та безпечні робочі місця, відновлення соціального діалогу на всіх рівнях.

Наша країна визначила стратегічні завдання щодо проведення всеохоплюючих реформ у напрямі євроінтеграції. Дніпропетровське обласне об’єднання профспілок, в умовах децентралізації влади, підтримує курс на впровадження європейських стандартів життя, кардинального підвищення розмірів основних державних соціальних стандартів та гарантій задля скорочення соціальної нерівності, розвитку Придніпров’я.

Тільки спільними солідарними зусиллями можна забезпечити дотримання конституційних прав громадян України на гідну працю, житло, достойну заробітну плату. Працююча людина не повинна бути бідною.

Закликаємо вас, дорогі спілчани – усіх, кому не байдужа власна доля, майбутнє наших дітей і онуків, хто вболіває за цілісність та незалежність України – взятиактивну участь у профспілкових заходах, присвячених Дню міжнародної солідарності трудящих, під гаслом: «Профспілки – загідну працю і справедливу зарплату!».

Впевнені, що ваші наполегливість і принциповість в відстоюванні соціальних стандартів життя будуть запорукою нових вагомих звершень і надалі сприятимуть зміцненню авторитету профспілкового руху.

Нехай щедре тепло весняних травневих днів наповнить вас натхненням і оптимізмом, подарує бадьорий, радісний настрій і додасть сил для нових звершень у ствердженні ідеалів добра і справедливості.

Вітаємо вас зі святом весни, праці, солідарності та єднання!

 

1 травня 2017 р.