У ТЕРКОМ ПРОФСПІЛКИ ЗАВІТАЛИ БІЙЦІ З ПЕРЕДОВОЇ ПечатьE-mail
16.10.2024 23:57


15 жовтня воїни, які приїхали з передової, завітали у терком Профспілки вугільників. Гостей зустрічав голова теркому Сергій Юнак.

Військові висловили велику вдячність Дніпропетровській територіальній організації ППВП, а також Національній спілці гірників Великої Британії та жителям Уельсу за постійну підтримку та допомогу Збройним Силам України. Як підкреслив Сергій Юнак, між шахтарями України і Уельсу триває досить довга і міцна дружба, і тепер Профспілка уельських шахтарів і група уельських політиків підтримують українських військових різноманітною допомогою.

За ініціативою Дніпропетровського теркому у Великій Британії було створено Фонд допомоги Україні. І він діє досить ефективно. Автівки, обмундирування, взуття, прилади нічного бачення, ліхтарики, медикаменти, реанімаційний блок та багато іншого доставлялося на передову.

«Дуже вдячні, - сказав лідер теркому, - за те, що вони, не шкодуючи часом, своїм здоров’ям, збираючи гроші з Фондом солідарності з Україною, через всю Європу проганяють ці автомобілі, щоб допомогти нашім воїнам у боротьбі з російським агресором. На передову передано вже 24 машини, найближчим часом очікуємо ще дві».

Автівки з Великої Британії, як підкреслили на зустрічі військові, дуже гарно служать на користь Збройним Силам України. Хлопці привезли з собою прапор одного з бойових підрозділів ЗСУ, який на знак подяки буде передано англійським друзям.