ДЕМОБІЛІЗОВАНІ ЗАХИСНИКИ ВІДНОВЛЮЮТЬ ЗДОРОВ’Я У БАСЕЙНІ ПечатьE-mail
18.06.2024 21:43


Ветеранам Павлограда, що захищали нашу країну від ворога, а нині після демобілізації потроху повертаються до цивільного життя, запропонували спортивні заняття у басейні для відновлення здоров'я.

 

Тренування організувала міська влада Павлограда в рамках реалізації Меморандуму про партнерство між ДТЕК Павлоградвугілля та Павлоградською міською радою.

Перше заняття відбулось 16 червня. Ветерани, за підтримки досвідченої фітнес-тренерки Мар'яни Солянікової, робили фізичні вправи у воді, грали в поло та просто плавали.

 

 

Сергій, ветеран-гірник з ШУ ім. Героїв космосу, розповів, що спочатку скептично поставився до запрошення, але в результаті отримав позитивні враження від тренування:

«По-перше, це було корисно для здоров'я. По-друге, у мене покращився настрій, навіть азарт відчув, коли грали у водне поло. Й хоча я трохи втомився, але це була приємна втома. Наприкінці ми з побратимами випили чаю, ближче познайомились один з одним, поспілкувалися про життя».

 

 

Розширені тренування з плавання для ветеранів триватимуть впродовж року. За словами Андрія Чернецького, заступника головного виконавчого директора ДТЕК Павлоградвугілля, компанія плідно взаємодіє з місцевою владою Павлограда одразу по декількох напрямках:

«Ми займаємось психологічною підтримкою, соціальною адаптацією та фізичною реабілітацією ветеранів, захисників України та членів їхніх родин. Плануємо й з іншими громадами регіону підписати Меморандуми по взаємодії, щоб об'єднати наші зусилля та допомоги якомога більшій кількості людей. Так зможемо залучити до тренувань у басейні не тільки павлоградців, а й інших ветеранів Західного Донбасу».

Щоб записатись на тренування з плавання для ветеранів з м. Павлоград, телефонуйте +38 095 808 81 50.