ДЯКУЄМО БРИТАНСЬКИМ ДРУЗЯМ ЗА ПІДТРИМКУ І ДОПОМОГУ! ПечатьE-mail
13.04.2023 11:21


5 квітня з Уельсу для допомоги військовим України прибув ще один гуманітарний вантаж. У Львові представники Дніпропетровської територіальної організації Профспілки вугільників Олег Петрівник і Василь Яворський зустрічали наших друзів з Великої Британії, волонтерів Міккі Антоніва, Карвіна Донована та Алина Дависа.

 

Цього разу посланці британських профспілок привезли чергову автівку-пікап та іншу гуманітарну допомогу для Збройних Сил України. До речі, це вже п‘ята машина з початку війни – інші чотири вже тривалий час працюють на передовій задля нашої Перемоги.

«Братня допомога у вигляді автомобілів та інших життєво необхідних донатів допоможе нашим хлопцям, воїнам ЗСУ, серед яких є багато шахтарів» - підкреслив спеціаліст теркому Профспілки вугільників Олег Петрівник.

 

 

Представники британських профспілок та Дніпропетровської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості висловили впевненість, що давні зв'язки між українськими та британськими профспілками будуть міцніти. А англійські друзі наголосили, що й надалі надаватимуть посильну допомогу Збройним Силам України – для якнайшвидшої перемоги над ворогом.

Дякуємо нашим зарубіжним друзям за підтримку і допомогу!

 

dyakuemo3

dyakuemo3
dyakuemo3