СПІВЧУТТЯ ВСІМ, ХТО ВТРАТИВ БЛИЗЬКИХ ТА ПОСТРАЖДАВ ВІД РАКЕТНОГО УДАРУ В ДНІПРІ ПечатьE-mail
16.01.2023 16:11


Дніпропетровська територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості – терком Профспілки, всі первинні організації, профспілковий актив висловлюють глибокі співчуття всім тим, хто втратив близьких та постраждав від злочинних дій рашистів 14 січня в Дніпрі.

 

14 січня агресор завдав ракетного удару по багатоповерховому житловому будинку у Дніпрі. У результаті обвалився цілий під’їзд 9-поверхового будинку, зруйновано 72 квартири та пошкоджено понад 230 квартир, в яких загалом мешкали понад 1100 людей. Страшна трагедія забрала життя десятків мирних жителів, які просто перебували вдома у свій вихідний. Жорстокість та цинізм ворога зростає з кожним днем.

Бажаємо сил і терпіння пережити цю трагедію рідним та близьким загиблих, життя яких забрала ворожа ракета. Ми ніколи не пробачимо російській державі цей та інші злочини. Країна-терорист сповна заплатить за кожен зруйнований будинок, вулицю та місто. За кожне зруйноване життя! Ми продовжимо робити все, що в наших силах, аби пришвидшити Перемогу.

Президія Дніпропетровської територіальної організації Профспілки вугільників направить необхідну допомогу постраждалим від ракетного удару в Дніпрі.