АВТІВКА ДЛЯ ПОТРЕБ ЗСУ ВІД БРИТАНСЬКИХ ПРОФСПІЛОК ПечатьE-mail
01.08.2022 16:12


З початку бойових дій проти російських агресорів ми постійно відчуваємо міжнародну підтримку всього цивілізованого світу. Не залишаються осторонь і зарубіжні профспілки.


 

28 липня знакова подія відбулась у Львові. Тут зустрічали чергову гуманітарну допомогу - автівку «MITSUBISHI L200 ANIMAL 4WO PICRUP», яку представники Національної профспілки шахтарів Великої Британії пригнали в Україну для потреб наших військовослужбовців. Разом із автівкою українські воїни отримали запасні шини, каністри, медичне обладнання та медикаменти – все те, що зараз дуже потрібне там, де йдуть бойові дії.

 

 

Як розповів спеціаліст Дніпропетровського теркому Профспілки вугільників Олег Петрівник, який на зустрічі у Львові привітав британських друзів, наша шахтарська профспілка вже багато років підтримує тісні контакти із Національною профспілкою шахтарів Великої Британії.

 

 

«У цей складний для України час ми постійно відчуваємо як моральну, так і матеріальну підтримку наших британських друзів, - підкреслив Олег Петрівник у своєму інтерв'ю, яке він дав присутнім у Львові представникам британських ЗМІ. – Адже увесь прогресивний світ підтримує сьогодні справедливу боротьбу нашої країни за незалежність від зазіхань російських окупантів на нашу свободу і демократичній шлях розвитку. Серед постійних та надійних друзів Дніпропетровської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості – Президент Національної профспілки шахтарів Великої Британії Ніккі Вілсон, Генеральний секретар цієї організації Кріс Кітчен, керівник шахтарської профспілки Уельса Томас Вейн, депутат парламенту Уельса Міккі Антонів та інші. Висловлюємо британським друзям велику вдячність за підтримку України та допомогу нашим Збройним Силам».

 

 

На зустрічі у Львові Томас Вейн і Міккі Антонів передали британську гуманітарну допомогу представникам нашої шахтарської профспілки. А на другій день вона вже була відправлена у зону бойових дій.