У Києві відбувається акція протесту шахтарів ПечатьE-mail
16.12.2021 11:55


Президія Дніпропетровської територіальної організації ППВП прийняла постанову щодо кризової ситуації у вугільній галузі з виплати заробітної плати працівникам, погашення заборгованності з неї та підвищення тарифних ставок і посадових окладів.

 

А ввечері 15 грудня делегація теркому Профспілки вугільників порушила до Києва для участі в акції протесту представників трудових колективів шляхом пікетування Верховної Ради України. Акція відбулася 16 грудня.




Профспілка шахтарів Західного Донбасу підтримує вимоги гірників державних підприємств щодо критичного стану з виплати заробітної плати працівникам і погашення заборгованності з неї, порушення конституційних прав працівників вугільної галузі на своєчасне одержання винагороди за важку шахтарську працю.




Одночасно шахтарі Західного Донбасу поїхали до Києва зі своїми вимогами. В постанові Президії теркому ППВП йдеться про невиконання державних соціальних гарантій по підвищенню тарифних ставок та посадових окладів робітникам ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля».