ВІТАЄМО З НАГОРОДОЮ!
15.03.2019 16:25


Міжобласне об'єднання профспілок нагородило Знаком «Профспілкова пошана» Хамазу Наталію Михайлівну – заввідділом з питань захисту трудових та соціально-економічних прав трудящих Дніпропетровської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості.

Н.М. Хамаза працює у вугільній галузі майже 40 років. З 1984 року працює в Дніпропетровській територіальній організації Профспілки працівників вугільної промисловості України. Приймає активну участь у відстоюванні соціально-економічних прав, захисту трудових і професійних інтересів трудящих. Досконально знає потреби та проблеми трудових колективів, ніколи не проходить повз порушень законодавства про працю, принципово відстоює інтереси шахтарів Західного Донбасу. Вносить вагомий внесок в укладання Колективного договору, в рішення програмних задач, в зміцнення авторитету Профспілки. Завдяки активній життєвій позиції в колективі, в здобутках ПрАТ «ДТЄК Павлоградвугілля» є її частка заслуг.

Нагороду вручив голова Дніпропетровської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості Сергій Юнак.