РЕАЛЬНА ДОПОМОГА МЕДИКАМ ПечатьE-mail
27.04.2020 18:22


На Дніпропетровщині за ініціативи обкому профспілки працівників охорони здоров’я (голова О.Валевська) облпрофоб’єднання та Федерація організацій роботодавців виступили зі Зверненням до керівників підприємств та профорганізацій усіх рівнів щодо необхідності в умовах пандемії коронавірусу надання допомоги медичним закладам і медпрацівникам особисто.

Активно включилися у волонтерський рух обласні профспілкові організації та їх первинки: медиків, комунальників, енергетиків, освітян, держслужбовців, працівників культури, соціальної сфери та інші, які вже зібрали значні кошти, котрі насамперед спрямовуються на закупівлю засобів індивідуального захисту медиків, які знаходяться сьогодні на передньому краї боротьби з небезпечною хворобою.

Відгукнулися на цей заклик трудові колективи, зокрема: об’єднання ДТЕК «Павлоградвугілля» (голова теркому С.Юнак) закупило 20 апаратів штучної вентиляції легенів для базових лікарень Павлограду, Першотравенська та Тернівки, а також на 3 млн. грн. засобів індивідуального захисту медиків, Марганецького ГЗК (голова профкому А.Буряк), який придбав на 76,5 тис. грн. засобів захисту для медпрацівників, та інші.

Робота продовжується і збір коштів у Фонд допомоги медиків триває.

Прес-центр Дніпропетровського облпрофоб’єднання